2013 sağlık raporu ücreti

2013 sağlık raporu ücreti
Peki sağlık raporu almak ne kadar? Sağlık raporu almak isteyenler kaç lira para ödeyecekler?
Sağlık raporu almak kaç lira
Sağlık raporu aile hekimlerinden bu zaman dek ücretsiz bir şekilde alınıyordu, ancak yeni yasa gereği artık sağlık raporu ücretli olarak Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık birimlerinden 50 ve 100 TL arasında değişen bir fiyat karşılığında alınacaktır.

1 Ocak 2013 gününden itibaren sağlık raporunun ücretlendirilmesi sebebiyle bireylerden alınacak olan ücret Ziraat Bankasından Sağlık Bakanlığı Döner Sermaye hesabına yatırılacaktır. .
Eskiden hastalıkta ya da işe giriş öncesinde talep edilen sağlık raporu ücret vermeksizin alınıyordu ancak 2013 yılı itibariyle artık ücretlendirildi ve bu durum sonucunda sağlık raporu almak isteyen hastalar ve işçiler belli bir ücret ödeyerek raporlarını alabilecekler. Bakılanlar: sağlık raporu ücreti, sigorta için sağlık raporu ne zaman ücretlendirildi, ücretli hastalarda sağlık raporu kaç tl, www saglık raboru ıcın hangılerı yapılmalı. Bankadan alınacak dekont ile bireyler sağlık raporu almak için müracaat ediyor, muayene ve tetkikler yapıldıktan sonra sağlık raporu verilecektir

admin hakkında 18864 makale
Öylesine bir hasdta

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.