Kepek nasıl tedavi edilir?

Kepek nasıl tedavi edilir?
Ancak yanlış beslenme, hormonal sorunlar, aşırı terleme, alerjik sorunlar, stres gibi faktörler bu normal işleyici bozmaktadır.

Kepeklenme daha çok kış aylarında görülen bir sorun olmakta ve yaz aylarının yaklaşmasıyla birliktede azalmaktadır. Normalde kafa derisi ölü hücreleri atar ve yerine yenilerinin gelmesini sağlar. Bünyesel ve dışsal sebeplerden ötürü husule gelen kepeklenme nasıl geçer buyurun, öğrenelim.

Kepeklenme tedavisi

 
Kepeklenme aslında bir süre sonra kendiliğinden geçen bir sorundur ancak birçoğumuz biran önce bu sorundan kurtulmak istediğimiz için kepeklenme tedavisi nasıl olur merak içindeyiz.
Kafa derisindeki ölü hücrelerin anormal bir şekilde kuruyarak kendini atma durumu olan kepeklenme hem estetik açıdan sıkıntı veren hem de kaşıntıya sebep olması nedeniyle istenmeyen bir durumdur
Kepeklenme tedavisi için bir hekime gidebilir ya da katran ve kömür, pyrithione çinko, salisilik asit, selenyum sülfit ve kükürt içermekte olan şampuanlar kullanılabilir.
Bir önceki Nasır neden oluşur? başlıklı konumuzda nasır neden olur, nasır nedenleri ve nasırın nedenleri hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bakılanlar: kepek nasıl tedavi edilir, kepekle nasıl baş edilir

admin hakkında 18864 makale
Öylesine bir hasdta

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.