Zatürre aşısı fiyatı 2013-2014

Zatürre aşısı fiyatı 2013-2014

Zatürre aşısının fiyatları
Zatürre aşısı fiyatları

Ekseri yaşı 65′i geçmiş olan kişiler, kronik akciğer hastalığı bulunanlar, şeker hastası ya da kanser olanlar zatürre hastalığına yakalanma riski çok yüksek olanlardır. Aynı zamanda dalağı bulunmayan hastalarda zatürre tehdidi altındadır.
Bir ya da birden fazla akciğer lobunun, virüslerden, mantarlardan ve mikroplardan kötü etkilenerek iltihaplanmasından doğan bir hastalık olan zatürre aşısı fiyatı, zatürre aşısı ücreti hakkında bilgilere yazımızın devamından ulaşabileceksiniz. Zatürre aşısı 2013-2014 yılları arasında kaç liraya yapılıyor diye merak edenler, zatürre aşısı fiyatları başlığı altındaki bu yazımızdan öğrenebilecekler. Tüm bu hastalıkları bulunan, risk altında olanların 5 yıl aralıkla 2 kere zatürre aşısı olması gerekiyor

Zatürre aşısı 2-4-6 ve 12 aylık bebeklere 4 doz uygulanmaktadır. Zatürre aşısı fiyatları bir dozu 135 liradır; ancak artık Sağlık Bakanlığı, bu aşısı ücretsiz kılmıştır. Aile hekimleri ve bakanlığa bağlı olan sağlık kuruluşlarında zatürre aşısı ücret alınmadan vuruluyor. Yeni doğan tüm bebekler için zatürre aşısı fiyat talep etmeden vuruluyor ve bebeklerde zatürre hastalığından korunuyor.
Bir önceki Zatürre nasıl geçer? başlıklı konumuzda zatürre hastalığı nasıl geçer, zatürre nasıl tedavi edilir ve zatürre tedavisi hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bakılanlar: zatürre aşısı fiyatı 2013, zatürre aşısı fiyatı, zatüre aşısı ücreti zatüre aşısı ücreti, zature asisi nekadar, zatürreaşısı nın faydaları

admin hakkında 18864 makale
Öylesine bir hasdta

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.