Göz altı torbalarına ebegümeci maskesi

Göz altı torbalarına ebegümeci maskesi

Göz altı torbalarınız varsa ve buna nasıl çözüm bulabilirim diye düşünüyorsanız, ebegümeci maskesi ile bu sorununuzda kısa sürede kurtulabilir ve güzelliğinize gölge düşüren bu problemi geride bırakabilirsiniz.
Göz altı torbalarına maske
Güzelliğin düşmanlarından olan ebegümeci maskesini hazırlamak için bir tutam ebegümecini önce havanda iyice ezmelisiniz. Ebegümecinin taze olanını kullanarak hazırlayacağınız karışımı düzenli olarak göz altı torbalarınıza uygulamaya dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın. Yapmanız gereken şey oldukça basit. Bu karışımın bir adet elmanın suyunu sıkıp eklemelisiniz
Daha sonra hazırladığınız elmalı ebegümeci maskesini gazlı bir bezin arasına koymalı ve göz çevrenizde yirmi dakika boyunca bekletmelisiniz.

Ebegümeci maskesini uyguladığınız sürece bol bol taze maydanoz ve nane tüketmeye de özen gösterin. Böylece maskenin etkisini arttırabilirsiniz.
Bir önceki Göz altı morluklarına çay maskesi tarifi başlıklı konumuzda çay maskesi nasıl hazırlanır, çay maskesi tarifi ve göz altı morlukları için maske hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bakılanlar: gz alti torbalarina karsi dogal tedaviler, ebegümeci maskesi, ebegumeci diyet, ebegümeci göz altı morlukları

admin hakkında 18864 makale
Öylesine bir hasdta

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.