Abse hastalığı için bitkisel tedavi

Abse hastalığı için bitkisel tedavi

– Tuzlu sıcak su içerisine keten tohumları atılarak 10 15 dakika kadar bekletilip, sıkılarak elde edebileceğiniz posasına yine közde pişirilmiş soğan ve meneviş yağı ilave edip iyice ezerek krem haline getirilip “abse” üzerine sürülebilir.

– Sıcak tuzlu su içerisinde civanperçemi 10 dakika kadar bekletilip, sıkılarak elde edilen posa krem kıvamına gelinceye kadar kına ile karıştırılıp elde edilen bu kremi hergün “abse” ye sürebilirsiniz. Hasta bölge genellikle sağlam kısımlardan ayrılan bir yapıyı içerecekken, sağlam kısımlardan ayrılmış olur ve zamanla ölü akyuvarlar ile bakyeriler doku arasına sızan irin birinkitisi oluşturur.
Bu birinkiti kimi zamanda oldukça hissedilen ağrılara yol açabilirken, kimi zamanlarda ise hoş olmayan bir görüntüye neden olur.
Genellikle bakteri istilasına uğrayan bölgede tahrişe uğrayan doku üzerinde gerçekleşen abse sorunu, artan kan dolaşımında ötürü doku arasında bol miktarda sıvı ve akyuvarlar üzerinde toplanmaktadır. Abse hastalığına birçok çeşitli rahatsızlık yol açabilecekken, abseyi bitkisel yöntemlerle tedavi edebilirsiniz

– Közde pişirilmiş soğan ve kına ezilerek iyice karıştırılır, daha sonra meneviş yağı ile karıştırılarak krem kıvamına getirilip ılık pansuman yapılan “Abse” üzerine hergün sürülebilir.
Bir önceki Cinsel isteksizliğin çareleri başlıklı konumuzda cinsel isteksizlik, erken boşalıyorum ve erken boşalıyorum ne yapabilirim hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bakılanlar: Abseye bitkisel tedavi, Apse u tedavisinin doğal yöntemleri, Parmağın apse olduğunda doğal yöntemlerle ne yapılabilir

admin hakkında 18864 makale
Öylesine bir hasdta

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.