2050 yılında 115 milyon Alzheimer hastası olacak!

2050 yılında 115 milyon Alzheimer hastası olacak!
Fransa’ da yapılan konferansta bilim adamları erken teşhisin önemi vurgularken Alzheimer tedavisinin henüz olmadığını ve ilerleyen zamanlarda da bulunamayabileceğini söyledi. 2050 yılında Alzheimer hastalığının 115 milyona çıkabileceğini belirtti.
Yapılan araştırmalarda hastalığın sayısının her geçen gün arttığını ve 35 milyona yakın insanın Alzheimer hastası olduğu belirtildi. Fransa’ da yapılan Alzheimer konferansında, bilim adamları bu hastalığın tek çözüm yolunun erken teşhis olduğunu ve bu yolla Azheimer’ ın 5 yıla kadar uzatabileceklerini bildirdi.
Çağımızın hastalığı olan Alzheimer, her geçen gün artan bir hastalık haline geldi
Erkekn teşhisin önemini sıklıkla belirten uzmanlar, bu sayede hastalığın ömrünü beş yıl daha uzatabileceklerini, hem hastalara hem de topluma büyük yarar sağlayacağını da vurguluyor. ABD’ nde yapılan araştırmada her sekiz yaşlıdan birinin Alzheimer hastası olduğunu belirtilirken, Kolombiya’ da bir kasabanın tamamının Alzheimer hastası olduğu da söyleniyor.

Bir önceki Cinsel isteksizliğin çareleri başlıklı konumuzda cinsel isteksizlik, erken boşalıyorum ve erken boşalıyorum ne yapabilirim hakkında bilgiler sunulmuştu.

admin hakkında 18864 makale
Öylesine bir hasdta

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.