Burun estetiği nasıl yapılır?

Burun estetiği nasıl yapılır?
Burun estetiği için bıçak altına yatacak olan ziyaretçilerimi bilgilendirmek içini burun estetiği ameliyatından bahsetmek istiyoruz. Anlaşılan o ki, toplumumuzun burunları ile ilgili büyük sorunları var. Estetik ameliyatları istatistiklerine göz atıldığı zaman, burun estetiğinin Türkiye’de en çok uygulanan estetik yöntemlerinden olduğu ortaya çıkıyor.

 
Yüzün ortasında bulunan ve en odak noktalardan biri olan burun, kişinin görünümünü doğrudan etkileyen organlardan biridir.
Kimisi estetik görünümünden memnun olmaz iken, kimileri de sağlık problemlerinden dolayı estetiğe yönelmekteler
Burun estetiği olanlara eğer dikkat ettiyseniz büyük bir değişim geçirdiklerini görmüş olursunuz. Bu nedenle güzelleşmek ve daha kibar bir buruna sahip olmak isteyenlerin tercihi estetik merkezleri oluyor. Nefes problemi yaşamıyor bile olsalar, estetik ve dengeli bir burnun hayalini kuranlar çareyi bıçak altında buluyor.
 
Burun estetik ameliyatı nasıl yapılır?



Burun estetiği, kapalı ve açık olmak üzere iki şekilde uygulanmaktadır. Açık ameliyatta iki burun deliğinin ortasına bir kesi uygulanır. Bu yöntemde burun ucu kıkırdakları başta olmak üzere birçok yapı gözle görülerek şekillendirilir. Kapalı yöntemde ise, hiçbir kesi uygulanmaz ve burun içinde sorun halledilmeye çalışır. Uzmanların önersi açık burun ameliyatıdır.
Burun ameliyatlarında en çok burun üzerinde bulunan kemer alınmaktadır. Burun üzerindeki kemeri yok etmek için törpüleme işlemi uygulanır ve burun ucu şekillendirilir. Burun ucu düşük olup, kıkırdakları kendilerini taşıyamayacak kadar zayıf olanlara ise askılama yöntemi uygulanır.
Kişinin seçimine göre lokal yada genel anestezi uygulanır. Doktorun önceden vermiş olduğu öneriler dikkate alınmış ise ameliyat oldukça başarılı geçer. Ameliyat öncesi öneriler kadar sonrasında da verilen önerilerin yerine getirilmesinde büyük etkiler vardır.
Burun estetiği ameliyatı geçirenler yaklaşık 10 gün sonra günlük yaşantılarına dönebilirler. Burunun tamamen iyileşmesi ise yaklaşık 6 ayı bulur. Bu zaman zarfı içinde herhangi bir komplikasyon oluşma ihtimali pek bulunamaz. Ameliyat izleri ise giderek yok olur ve leke kalmaz.
Bir önceki Suna Dumankaya bronzlaştırıcı maske başlıklı konumuzda bronzlaşmak için ne yapmalıyım ve bronzlaşmak için yapılması gerekenler hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bakılanlar: burun, burun ameliyatları, REYNO SENDROMU AMELİYATININ YAPILIŞI

admin hakkında 18864 makale
Öylesine bir hasdta

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.