Kurdeşen Hastalığı Kurdeşen Hastalığı Ve Tedavisi

Kurdeşen Hastalığı Kurdeşen Hastalığı Ve Tedavisi
Vücudun çeşitli bölgelerinde kabarıklarla  kendini belli eder.  Kurdeşen toplumumuzda yaygın olarak görünen deri hastalıklarından sadece birini oluşturmaktadır.
1-Alerji: Özellikle gıda alerjisinde kurdeşen yani ürtikerlere çok sık rastlanmaktadır. Bu makalemizde Kurdeşen hastalığı ile bilmek istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz…

 
Kurdeşen neden olur ? Kurdeşen sebepleri ? Üriker sebepleri Nelerdir ? Kurdeşen niye olur ? Ürtiker nedenleri ? Tüm bu soruların cevabını aradığımızda aşağıdaki sebeplerden dolayı kurdeşen ortaya çıkmaktadır. Kurdeşen  bir deri hastalığı olarak bilinmesi ile birlikte, deri yüzeyinde,  deriden kabarık, kaşıntılı, çevresi düzensiz kabartılar şeklinde görülmektedir.
Kurdeşen hastalığı bilimsel olarak ürtiker olarak geçer
Toplumumuzda gıda zehirlenmesine bağlı ortaya çıkan ürtikerler oldukça sık görülmektedir. Gıda alerjisinide araştırdığımızda gıda yapımında kullanılan koruyucu ve katkı malzemelerinin yol açtığı düşünülmektedir.
2-Sinek ve böcek sokmaları: Ürtiker sebeplerinde en çok karşılaşılan nedenlerden birisidir. Tahtakurusu sokması sonrasında görülebilir. Ayrıca evcil hayvanlardan da parazit geçmesine dikkat etmelisiniz.
3-Fiziksel nedenler: Aşırı sıcaklar, soğuk hava, su yada giydiğin her hangi bir kıyafetin çeşitli dış etkilerine bağlı olarak ürtiker görülebilir.

4-Enfeksiyonlar: Sinüzit, Farenjit, larenjit, çürük diş gibi akut enfeksiyonların ilk belirtileri arasında ürtikerleri de söyleyebiliriz.
5-Diğer hastalıklar
Kurdeşen hastalığı ne kadar sürer ? Kurdeşen deride ne kadar kalır ? Kurdeşen Tedavisi
Kurdeşen iz bırakır mı ?
Ürtikerin deri yüzeyindeki ömrü, öncelikle sebebine bağlı olmakla birlikte vücut düzeyinin neresinde olduğuda bu süreyi etkilemektedir. Sinek sokmaları yada gıda alerjisine bağlı olarak ortaya çıktıysa çok kısa bir sürede de yine kaybolur. Deride kalıcı iz bırakmaz. Eğer kronik ürtiker bulunuyorsa, bu konuda bir dermatoloji uzmanına gitmelisi gerekli tedaviyi görmelisiniz.
Bir önceki Ayak kokusu nasıl giderilir? başlıklı konumuzda ayak kokması, ayak kokması nasıl geçer ve ayak kokmasına bitkisel çözüm hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bakılanlar: kurdeen hastal, kurdeşen kalici hastalikmidir, KURDESEN SINUZIT, ürtiker tedavisi ne kadar sürer, vucuttakikirmizikabariklar

admin hakkında 18864 makale
Öylesine bir hasdta

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.