->
PYY hormonunun sakız ile ağız yolundan kana karıştırılmasının sebebi ise vücudun PYY hormonunu sakız ile birlikte kabul etmesidir.
Tokluk hissi veren acıktırmayan sakızın, ıpkı sigara isteğini azaltan nikotin sakızları gibi sürekli yemek yeme isteğini azaltması ve obezite gibi kilo sorunu yaşayanlara muavenet etmesi bekleniyor. Bunun için hazırlamış oldukları iştahı dengelemede ve tokluk hissi vermede etkili olacak sakız yaklaşık 1 yıl sonra piyasaya sürülecek. Uzmanlar daha önce kilolu insanlar üzerinde yapmış oldukları incelemelerde, kilosu fazla bulunan kişilerin PYY hormonun düşük olduğunun farkına vardılar ve PYY hormonunu vücutta fazlalaştırarak kilo vermeyi daha kolay hale getirmeyi hedeflediler.
tokluk hissi veren PYY hormonunun ağız yoluyla kana karışmasını sağlamak için araştırma yapan uzmanlar, sakızı kullanmaya karar kılarak çığır açacak bir buluşa imza attılar
Çünkü daha önce ağız yoluyla verilen PYY hormonunu vücut kabul etmemişti, ancak şimdi sakızla birlikte kabul etmektedir.
Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bakılanlar: cigneyerek yemek yeme zayiflatir mi, gunluk dakizi istah kapatirmi, iştah kapatan sakız, nikotin iştahı kapatırmı, Sakız cignemek zayıflatırmı
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.